Poradna Domácí kina


Autor: | Vloženo: 03.05.2012 000 16:26 | Témata: Poradna Domácí kina

Co musím hledat u domácího kina?

Dobrý den,uvažuiji i o koupi domácího kina, a potřebuji vědět pár věcí, které bych při hledání na netu měl vědět.
1 - Do domácího kina zapojím settopbpx, dom. kino propojím s TV, zapnu TV a budu se koukat bez zapnutého dom. kina (podobně jako při zapojeném videorekordéru - taky ho nezapínáte kvůli každým tel.novinám ale jen když si chcete pustit film nebo něco nahrát). Samozřejmě, že tím pádem mi televize bude hrát "podle toho, co ji v továrně naučili".
2 - V televizi poběží nějaký film, budu si ho chtít "kinově" vychutnat - zapnu nějakým čudlíkem dom. kino a film mi pojede zvukem z dom. kina a obrazem z televize, popř. vylepšeným obrazem z dom. kina, na čemž tedy netrvám.
Patrně se asi zeptáte na konektorové vybavení mé televize, tedy značka SENCOR STV 2906 FLAT, na levé straně dole má 3x cinch - klasika žlutý, bílý, červený, vzadu je 2x scart a anténní zdířka.Nějaký konektor pro připojení sluchátek nebo externích reprobeden nemá.
Otázka tedy zní:Co hlavně musím u toho dom. kina hledat, aby mi doma fungovalo? Pomiňme watty,decibely,surroundy atd, to si porovnám sám, prostě chci vědět, co by to domácí kino v sobě muselo mít,aby mi po zapojení do zásuvky a rozmístění beden fungovalo, prostě přijdu domů, vybalím, zapojím (klasicky jako video) a hraju. Ostatní paramatry si porovnám sám. Ještě k tomu dom. kinu připojím přes USB něco externího a to je vše, víc nepotřebuji.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.