Poradna Domácí kina


Autor: | Vloženo: 11.09.2012 000 10:22 | Témata: Poradna Domácí kina

Propojení televize LG 42LM620s se satelitem?

Dobrý den, prosím o radu, koupila jsem televizi uvedenou níže a vlastním satelitní přijímač od DIGI TV. Nepodařilo se mi však naladit přes tento přijímač satelitní programy. Od DIGI TV mám placenou kartu a vím, že je v televizi satelitní tuner. Chtěla bych to ale propojit bez jeho využití, pokud to jde.

Možná dělám chybu někde v nastavení nebo propojení, použila jsem scart co byl u přijímače a na něj napojila koncovku na připojení k televizi, která je v balení, protože tato televize scart nemá. a satelitní kabel nechala v přijímači. A pak vybrala satelitní příjem a ladění a nic... žádný signál mi to nenašlo.

Díky za radu
Daniela

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    23. září 2012

    Nějak to nechápu. Digi kartu máte zasunutou v DIGI setopboxu? Ten je připojen k TV a nejdou naladit DIGI programy?? Nebo se vám v TV nezobrazuje DIGI vůbec?. Nebo se snažíte ladit digitální signál v tv?? - Pokud ladíte signál v tv tak je jasné že to nepůjde protože do tv se satelitním tunerem by jste musela dát kartu né od digi ale od skylink nebo cslink a přípojit parabolu přímo k tv. Pokud nejde obraz DIGI setopboxu v tv tak je problém s přechodkou skartu nebo nemáte správně přepnuto na tv AV vstup.
    DIGI tv jde použít jen klasicky tak jak je - to jest kalsicky parabola do DIGI přístroje + karta a s TV propojit skartem nebo přes Cinche. (digi tv karta je spárovaná s přístrojem k tomu dodaným takže v žádném jiném zařízení nejde)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.