Poradna Sony BDV-E870

Autor: | Vloženo: 01.01.2011 000 08:19 | Témata: Poradna Sony BDV-E870

Je menu v CZ

A jak to funguje s těmi zadními repro když nejsou na kabl?Děkuji

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    1. ledna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    zadní repro bes kabelu jde jen za předpokladu že si zakopíte s-air hlavní vysílač a zasune se do kina ze zadu (je tam pro to otvor) k tomu se podle všeho co jsem se dočetl v návodu musí zakoupit jedno nebo i více přijímačů s-air (to jest stanice ze zesilovačem + repro nebo připojíte vaše repro ) a můžete si z toho udělat klidně i 7.1 kino a nebo poslouchat v jiné místnosti. jelikož to vše stojí nehorázné peníze nevím kdo to využije (za cenu tohoto všeho, si pořídíte ještě jedno kino) - ale ta možnost tam je je to vlastně něco na způsob wifi vysílaní a přijmu do recievru který zvuk přijme a zesilovač zesílí. cena přijímače je cca.: 5000,- to jsem našel ale nikde nemohu najít cenu vysílače který se montuje přímo do přístroje ale předpokládám že to bude to samé taky 5000,-. když muže usb wifina stát 1300,- od sony (a jinou tam dát nelze) a jinde značková usb wifi stojí do 500,- tak tomuto se ani nedivím.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Jarek

      1. ledna 2011 - Jarek

      dobrý den děkuji za odpověď ještě by mě zajímalo to menu jestli je v češtině.děkuji.


    • Petr-Feďor

      1. ledna 2011 - Petr-Feďor

      jo na to jsem zapoměl. není, menu v češtině není a myslím si že u mnoha modelů sony není v cz ale zas na druhou stranu je menu uděláno naprosto skvěle a vše doprovází simboly nebo obrázky takže člověk hned ví co nastavuje a mačká a ostatní dělá kino automaticky např. titulky zvuky atd. nastavíte dle návodu který v češtině je a potom už kino vždy automaticky zvolí cz audio i titulky atd. takže ta automatizace je ok. co se tíče připojování dalších přístrojů tak to se také automaticky zapne atd. takže to menu bych jako překážku v koupi neviděl.


    • Jarek

      1. ledna 2011 - Jarek

      a ještě jeden dotaz já mám televizi samsung,nebude to na překážku?protože se rozhoduji mezi SONY BDV-E870, Blu-Ray a SAMSUNG HT-C5550 nebo 5530, Blu-ray.Jako zatím vede sony,ale mám obavy aby to nedělalo potom neplechu.To už je vše.Děkuji vám za vaše rady.


    • Petr-Feďor

      1. ledna 2011 - Petr-Feďor

      neplechu by to dělat určitě nemělo. nevim co máte za model ale já mam taky tv samsunga sice ne tu nejlevnější na trhu, co maj lidi ve zviku kupovat ale řekl bych že snad všechny i ty uplně nejlevnější obsahují připojení ani-net a tato funkce je připravena pro připojení digitalních zařízení k tv a pokud koupite samsung kino měla by tam bejt možnost ovládání jedním ovladačem (to ale stejně jen základní ovládání) . mě to funguje klasicky zapnu kino, zapne se mi připojení hdtv vše samo automaticky. ve funkci ani.-net pokud to model vyžaduje jen upřesníte co to je za zdroj - to jest bdvkino ale to je nepodstatné prostě to funguje. jinak jsem vybíral dle testů kin a myslím si že ani ten samsung není špatnej sice v testech D-testu vyhrálo toto kino od sony (e370/870) ale samsung nezaostával. já jsem ho bral jako alternativu také ale dle zkušeností vím že samsung dříve neuměl dělat dvd mechaniky a proto jsem ho nevzal měl jsem několik mechanik v pc od samsungu a nikdy mi nevydržela víc jak rok a při zátěži jsem na ní max vypálil 1000ks dvd a vždy odešla, když jsem přešel na optiarc což je sony tak i po 6-7tis. jede bez chyby což při zátěži koukání na dvd a obzvláště na bdv které je pro mechaniku o to náročnější jsem prostě nevěřil že by kino od samsungu vydrželo víc jak záruční dobu.


    • Petr-Feďor

      1. ledna 2011 - Petr-Feďor

      jo ještě když jsem ted mrknul na recenzi u samsungu tady na heurece tak je tam psanej nějakej problém s fullhd formátem přez kodek mkv a jestli to kino má problémy s přehráváním formátu tak už jen pro to je to důvod ho nebrat to samé jsem řešil s lg spousta běžných věci to někdy prostě nevzalo a přehravač v pokoji dětí jel ok a to by člověku praskli nervy když už je to taková mašinka . se sony jsem zatím problém neměl s ničím. aještě malej postřeh sony má 2x usb a to vpředu i vzadu zepředu je pro občasné použití ale pozor na děti mam malého prcka a vložená fleška zepředu by to na 100% nepřežila stačí když by o to zavadil a zlomí vstup usb a je kino v prd.....
      zadní usb skvělá schovaná věc na větší flash disk nebo hdd třeba 1TB, pak stačí nehrát několik set filmů a kino-mechanika se neopotřebuje nemusí se používat dvd media a tím se ani nepoškrábou a je to vše z dosahu dětí což je prostě pecka na to moc výrobců vůbec nemyslí.


    • Jarek

      2. ledna 2011 - Jarek

      Děkuji za informace,mám taktéž malého prcka takže je to dobré vědět :-D


    • Jarek

      2. ledna 2011 - Jarek

      Jinak televizi osd samsungu mám led UE46B6000VW takže by to nemuselo být asi nejhorší.Sice to byla nejnižší řada u Led,ale myslím že stačí.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.