Nejnovější recenze ze sekce Domácí kina
- Dobrý zvuk.Plná kompaktibilita s televizí stejné značky.
- Nevím
Překvapivě dobrý zvuk vzhledem k rozměrům repro.Do paneláku plně postačující.Po zapojení HDMI došlo bez problémů k propojení s televizí.Převzorkování obrazu na Full HD funguje dobře i na vypálených DVD.Jednoduché zapojení a intuitivní ovládání. Doporučuji ke koupi.
- Nema zadne vyhrady. Vse perfektni
Perfektni
- vse ok
vse bez problemu
- super
super
- Kvalita provedení cena ovládání
- Super spojení s TV - zapnu i vypnu ovladačem od TV Tomson, umí i ostatní příkazy - volume, prog atd
- na origo ovladači je nešikovně ovládání zvuku
Do malého obýváku super !
Zatím jsem velmi spokojen.
- Kvalita reprodukce, množství vstupů včetně 2x HDMI + HDMI ARC, USB, optický, Aux, BD/CD mechanika, flexibilita repro: ty stojánkové nemusí být smontované a mohou ležet jen na polici. Hlasitost lze určit pro každé repro samostatně.
- Chtěl jsem používat HDMI ARC se Samsung plazma model 2012. Při zapnuté televizi, když zapnu LG tak místo aby začalo automaticky hrát z repro LG, zruší aktuálně sledovaný program (a to když přehráváte z disku nebo HBO GO, pak zpět se dostat chvíli trvá) a přepne vám na HDMI ARC vstup televize kde vidite informační stránku LG o možnosti přehrávat zvuk z TV. Musíte ji opustit a pak znova přejít na původně sledovaný pořad. Nelze jednoduše přepínat mezi vstupy, tj mezi HDMI ARC, HDMI1, HDMI 2, Radiem, BT vstupem a AUX vstupem. Jedině postupně, přičemž na každém vstupu cca 5s zdržení. Na rozdíl od USB vstupu televize, USB vstup LG nepřehrál všechny formáty HD filmů, ale z 90% je OK.
Pokud chcete nahradit starší AV reciever pak vas denodeně bude štvát krkolomné přepínání mezi vstupy. Pokud chcete jen řešení místo Sundbaru pro TV a BD disky tak kvalitou odpovídá včetně upsampling na 4k, ale i náročnost přepínání mezi BT hudbou z mobilu a TV zvukem přes LG vám poslech znepříjemní.
za ty prachy
- Perfektní domácí kino.Zvuk je čistý.Při sledování filmu,mám pocit,že sedím v kině.
Výkonné domácí kino za příznivou cenu.
- Vzhled
- není kabel HDMI - dokoupit
- chtělo by to delší dráty pro natažení menších repráčků
Myslím že za solidní peníze,solidní výrobek.
Do obýváku 330W v pohodě dostatečný.
Doporučuji.
- Super zvuk
- Jednoduché nastavení
- Nic, zatím spokojenost
Můžu jen doporučit:)
- Nádherný zvuk, skvělé propojeni přes DLNA.
- Zatím nic, jen celkem maličkost-při sledování on-line se kino zaseklo. Pak pumůže pouze restart..
Kino mě velmi nadchlo. Krásně přehrává obsah přes facebook.
Nádherný zvuk. Perfekní možnost přehrát cokoliv z tabletu či mobilu.Zahodil jsem všechny usb flash.
Funguje vše, co jsem chtěl. Jsem naprosto spokojený.
Sousedi se moc na to netváří.
- Super ve všem
- Reproduktory kvalitní
- Krasný desing
Spokojenost
- Pekny zvuk jak vysky tak basy
- Software mi prijde proti starsim kinum pomalejsi. Nechapu to! Jsem z toho hodne zklamany dlouhe nacitani z hdd disku je to upe na cevku. Ovladac z tv nespolupracuje jak predchozi kino o rok a pul starsi. Je to na cevku, cevku, cevku, a ten zebrak bych jim omlatil o tlamy. Kupoval jsem toto kino v TsBohemii, ale ti samozrejme nevidi v nicem problem a bez kina mesic nehodlam byt, protoze verim tomu, ze ti dementi nic stejne nevyresi a to jsem ho predtim hned z kraje reklamoval za dalsi jiny kus u ktereho byl stejny problem. Mam ho asi 5 mesicu a pul hlavy sedive.
Zvuk solidni, ale to nezakryje problemy, ktere s timto kinem mam. Naprasto lituju toho, ze jsem stare kino dal pryc. Jelo perfektne plynule bez naprostych problemu i ovladac z tv fungoval na 100%. Mam vse ve znacce LG. S timhle mi praskaji cevky je to tupe kino, ktere je navic pomale. Clovek by rekl, ze jde technologie kupredu, ale nekdy se nestaci divit.
Super medium
- Kvalita zvuku
- Přehraje všechny připony přes USB HDD
- youtube
- Kratky zadní kabely
- English language
- sdílení souboru funguje pouze pro formaty AVI,MP4, mkv si vůbec ze síťového rozhraní nepřehrajete!!!! na pi**.
- ethernetový vstup pouze 100Mb/s.
- Polo-smart kino.
Psal jsem tu recenzi před rokem. Nevěděl jsem, jaky jsou nevyhody, protože pro začátečnika je to dobré. Bohužel teď musím říct, že to má řadu nevyhod a začíná mi to komplikovat život. Navic je to takový polo-smart, nic nenaistalujete apod.
produkt jsem zatím nevyzkoušel
zaujal malými rozměry, přesto super výkon, v bytě však 500W nevyužitelné.
Skvěle vybavené kino s mnoha funkcemi
Velmi dobrý poměr cena/výkon
Ok, vše v pořádku.
- vzhledem k cenove kategorii zadne namitky
Dela co delat ma, zvuk slusny, prehravani dobre, snad jen pri otevreni krytu CD je videt velmi levny plast a provedeni
- není drahý
- dostačující výkon při sledování filmu
- příšerný zvuk na stereo
- při zvyšování nebo snižování úrovně basů/středů/výšek vypne před změnou na chvíli zvuk
- displej při přehrávání hudebního CD neukazuje kolikátá písnička hraje (to je vskutku inteligentní :-( )
- dlouho trvá, než se načte disk a vyjede ven z přístroje
- krátké kabely k reproduktorům
- nepodporuje českou diakritiku při titulcích
Je to moje druhé domácí kino od Philips a to co jsem kupoval před osmi lety bylo mnohem lepší ve všech oblastech. Do malého obýváku pro nenáročného zákazníka je ale tohle plně vyhovující výrobek v poměru kvalita/cena.